rólunk

Cégünk tevékenységei a termőföld, mint kimeríthetetlen erőforrás köré csoportosulnak. Legyen az a termőföld gazdaságban megtestesített erejének, azaz forgalmi értékének, hasznosítása ellenértékének vagy tulajdonlása korlátozásából, vagy elvonásából eredő kárértékek, esetleg elmaradt termésérték becslésének kérdése, társaságunk jelentős tapasztalattal áll az Ön rendelkezésére.

A termőföldek szerepének megítélése a megújuló erőforrások sorában a XX. század intenzív gazdasági és technikai fejlődése után a világ népességnövekedésével kapcsolatos kérdések és a geopolitikai törekvések felerősödésével ismét egyre jelentősebb. A mezőgazdasági termelés kiemelt és központi kérdés, mely egyértelműen jelzi a termőföld, mint termelési egység központi helyzetét.

A termőfölddel kapcsolatos igazságügyi szakértői tevékenység során fontosnak tartjuk, hogy a tudomány és műszaki fejlődés legújabb eszközei rendelkezésünkre álljanak és ezzel is elősegítsük a pártatlan és független szakvélemények megszületését.

Célunk, hogy akár magánszakértői minőségben akár a hatóságok, vagy bíróságok kirendelt szakértőjeként mindenkor a jogszabályoknak és szakmai szabványoknak legteljesebben megfelelve, kiváló minőségű és lelkiismeretes munkát végezzünk.